El PSOE de Xilxes presenta una llista encapçalada per José Martínez

Mar 6, 2019 | .Xilxes, MUNICIPALS

“El projecte socialista ha demostrat que una altra forma de governar és possible, amb els peus a terra i vetlant per les necessitats reals dels veïns i veïnes”, ha assenyalat el candidat a l’alcaldia

El PSPV-PSOE de Xilxes s’ha reunit en assemblea per a aprovar la llista de la candidatura socialista a les eleccions municipals del mes de maig, la qual estarà liderada per l’actual alcalde José Martínez.

Caixabank

Tal com ha assenyalat Martínez, “es tracta d’una llista avalada pel treball desenvolupat durant aquests 4 anys, que aposta per la continuïtat sense renunciar a nous noms que aportaran un valor afegit a l’equip“, qui ha recalcat que “el projecte socialista ha demostrat que una altra forma de governar és possible, amb els peus a terra i vetlant per les necessitats reals dels veïns i veïnes. Continuarem treballant en aquesta direcció perquè Xilxes continue avançant“.

Benicàssim

Entre els avanços més destacats de la gestió de l’actual legislatura destaca la reducció del deute municipal dels 5 als 2 milions d’euros, la rebaixa de la pressió fiscal a la ciutadania, les polítiques actives d’ocupació o la sintonia aconseguida amb altres administracions per a l’obtenció de subvencions per al desenvolupament d’inversions d’envergadura com la millora del Polígon Industrial.

Lleida
UAB

També cal ressaltar les actuacions en carrers i places, l’obertura del nou pàrquing de camions, la implantació d’una aula gratuïta de 2 anys o l’estratègia turística cap al turisme inclusiu.

Més notícies…