L’entrenador del Villarreal, Javi Calleja, es va mostrar content després de l’empat davant del Sporting Clube de Portugal (1-1) i el consegüent passe a octaus de final la UEFA Europa League: “Ho hem aconseguit. El nostre passe a octaus de final ha sigut de forma justa, ja que hem sigut superiors. Ha sigut un gran partit i ho hem tingut prou controlat de principi a fi. En la segona part hem eixit convençuts de poder passar a la següent ronda. Hem tingut paciència per a poder construir jugades de perill i ha vingut la recompensa“.

Així mateix, el tècnic madrileny va lloar l’actuació dels seus futbolistes i es va mostrar optimista de cara als pròxims partits: L’equip ve fort i està demostrant una millora dia a dia. Els resultats ens fan tindre confiança i seguretat en el treball. Com a entrenador estic molt orgullós, veig a l’equip millor i treballant de valent diàriament. Només falta que ens acompanyaren els resultats”.

L’entrenador ‘groguet’ es va desfer en elogis cap a la afició grogueta, que va encoratjar a l’equip fins al final: “El millor és la sintonia que hi ha amb l’afició. Hi ha hagut moments que els necessitàvem i ho han donat tot. Tots hem de remar. Les emocions i els sentiments ens han donat força. És un bon exemple i així ha de ser fins al final de la temporada“.

Per a concloure, Calleja va analitzar el pròxim partit del Submarí davant de l’Atlètic de Madrid que es disputarà en el Wanda Metropolità (diumenge, 16:15 hores): “Anem a qualsevol camp i sabem que competirem i se l’anem a posar difícil al rival. L’equip està sencer físicament i les recuperacions entre partits estan sent positives. Si els resultats acompanyen, el cansament es reduïx. Veig a l’equip amb moltes variants i possibilitats. El diumenge donarem un bon nivell. Estem competint molt bé i ho anem a continuar fent en qualsevol camp“.

Fitxa tècnica:

Villarreal CF: Andrés; Mario, Funes Mori, Víctor Ruiz; Miguelón (Cazorla, m. 70), Trigueros, Javi Fuego (Iborra, m. 62), Fornals, Pedraza; Raba (Toko Ekambi, m. 57) i Gerard.

Sporting Clube de Portugal: Salin; Ristovski (Phellype, m. 82), Tiago Ilori, Coates, Cristian Borja, Jefferson; Gudelj, Wendel, Bruno Fernandes, Diaby (Raphinha, m. 76); i Dost.

Gols: 0-1. Min. 44: Bruno Fernandes. 1-1. Min. 79: Fornals.

Àrbitre: Pavel Kralovec (CZE). Va amonestar al local Gerard; així com als visitants Bruno Fernandes i Tiago Ilori. Va expulsar per doble amonestació a Jefferson (m. 49) per part del Sporting Clube de Portugal.

Incidències: Partit corresponent a la volta de setzens de final de la UEFA Europa League disputat en l’Estadi de la Ceràmica davant de la presència de 14.098 espectadors.

error: Contingut protegit!