El Villarreal guanya 3-0 al Sevilla i convenç amb el seu joc

Feb 17, 2019 | VILLARREAL C.F.

L’entrenador del Villarreal CF, Javi Calleja, es va mostrar molt content per la contundent victòria davant del Sevilla FC (3-0): “Estic enormement satisfet amb el rendiment de l’equip. Els primers 45 minuts han sigut perfectes en joc i gols. De principi a fi s’ha vist un equip que sabia al que jugava. Quan teníem el baló li donàvem sentit i buscàvem els punts dèbils del Sevilla. L’equip em transmet seguretat. Els últims minuts hem sabut manejar molt bé els temps del partit”. 

El tècnic madrileny va lloar l’actuació dels futbolistes grocs: “Hui el centre del camp ha fet un gran partit. Els jugadors han manejat molt bé els temps i han estat conexionados amb tot. A l’equip se li veu segur i transmet seguretat. Hem de tindre els peus a terra, continuar creient i continuar treballant amb la mateixa humilitat. Els canvis han sumat moltíssim, han fet un treball excel·lent. La línia està clara i cal continuar-la. El Villarreal que hem de ser és este”. 

Lleida

Així mateix, Calleja va ressaltar el gran compromís de l’equip: “Hui l’equip volia mantindre la línia de la victòria. Hem fet un gran partit. El compromís s’està veient cada dia, tant en els partits com en els entrenaments, i calia posar-ho en pràctica en un partit com el de hui”.

Per la seua banda, el tècnic ‘groguet’ ha destacat l’actuació de l’afició durant el transcurs del partit: “L’ambient ha sigut extraordinari. L’afició ha estat per a llevar-se el barret. El compromís és tant dels dins com els de fora. Este és el camí que s’ha de seguir”. 

Per a concloure, Calleja va analitzar el pròxim partit del Submarí Groc, la volta de setzens de final de la UEFA Europa League davant del Sporting Clube de Portugal, que es disputarà en l’Estadi de la Ceràmica (dijous, 18:55 hores): “Eixirem amb un equip competitiu com el que vam veure en el partit d’anada a Portugal. Intentarem buscar el millor equip per a guanyar”.

Fitxa tècnica:

Villarreal CF: Asenjo; Álvaro, Bonera (Funes Mori, m. 23), Víctor Ruiz; Mario, Caseres (Morlanes, m. 75), Iborra, Cazorla, Pedraza; Bacca (Fornals, m. 65) i Toko Ekambi.

Sevilla FC: Vaclik; Sergi Gómez, Kjaer (Escudero, m. 63), Wöber; Jesús Navas (Sarabia, m. 46), Roque Mesa, Amadou, Vázquez (Ben Yedder, m. 46), Promes; Munir i André Silva.

Gols: 1-0. Min. 19: Álvaro. 2-0. Min. 44: Toko Ekambi. 3-0. Min. 86: Pedraza.

Àrbitre: González González (C. Castellà-Lleonés). Groga als locals Toko Ekambi, Álvaro, Mario i Funes Mori; així com al visitant Roque Mesa.

UAB

Incidències: Partit corresponent a la jornada 24 de LaLiga disputat en l’Estadi de la Ceràmica davant de la presència de 17.402 espectadors.

Més notícies…