Vila-real aprofita les festes fundacionals per a estrenar la nova sintonia d’avís de l’Auditori creada per Rafael Beltrán

Feb 12, 2019 | VILA-REAL

El Fill Predilecte ha compost per a l’ocasió dues peces breus de guitarra, de sis i tres segons, que interpreta la reconeguda guitarrista local Anna Archilés

Durant el mes de febrer, i coincidint amb la celebració de les festes fundacionals en les quals es commemora el 745 aniversari del naixement de Vila-real, l’Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner estrena una nova sintonia per a avisar als espectadors que la funció o l’acte va a començar.

Lleida

L’autor d’aquesta sintonia és el mateix Rafael Beltrán, Fill Predilecte de la ciutat, que ha compost per a l’ocasió dues peces breus de guitarra, la primera, corresponent al primer avís als espectadors, de sis segons de durada, i l’última, de tres segons. La interpretació a la guitarra ha sigut a càrrec d’Anna Archilés, una de les millors guitarristes de la nostra terra en el moment actual.

El regidor de Cultura, Eduardo Pérez, ha agraït tant a Beltrán com a Archilés aquesta aportació, que donarà a l’Auditori Municipal “una major personalitat”, i posa de manifest el fet que l’autor “haja pensat en la música de guitarra, la qual cosa es pot considerar també com un homenatge als grans guitarristes que ha donat la nostra ciutat, començant pel gran Francesc Tàrrega, que ha sigut declarat també Fill Predilecte de Vila-real pel Ple Municipal el mes de gener”.

UAB

Beltrán, per part seua, tenia molt clar que la sintonia no havia de sorgir d’un ordinador o d’un sintetitzador, sinó d’un instrument. “Ha sigut molt encertada l’elecció que siguen les cordes de la guitarra d’Anna Archilés les que donen vida a aquesta sintonia, que, d’aquesta manera, es convertirà ja en l’emblema sonor de l’Auditori”, conclou.

Més notícies…