L’Ajuntament de Nules ha dut a terme diferents actuacions relacionades amb la millora de l’accessibilitat de l’antic ajuntament. En concret s’hi ha instal·lat un ascensor que permet l’accés a la primera planta i també s’ha remodelat l’entrada principal amb una rampa i una porta corredissa.

L’alcalde de Nules i regidor de Policia Local i Seguretat, David García, explica que “una de les preocupacions principals d’aquest equip de govern és l’accessibilitat tant del municipi com dels edificis municipals, de fet al llarg de la legislatura s’han dut a terme diferents actuacions enfocades a millorar l’accessibilitat. Precisament un dels edificis amb més carències era l’antic ajuntament que a hores d’ara es troba totalment condicionat perquè qualsevol persona hi puga accedir sense cap tipus de problema”.

Aquesta actuació s’emmarca en el Pla d’Accessibilitat Municipal en el qual s’inclouen altres millores com les realitzades al Poliesportiu Municipal o a l’edifici de l’antiga Cambra Agrària.