Benlloch: “El PP torna a mentir i manipular en el tema de la neteja”

Feb 4, 2019 | VILA-REAL

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha lamentat, una vegada més, la “manipulació i mentides” del Partit Popular local en relació a la situació de neteja de la ciutat. “No tenen bastant amb mentir i generar una imatge distorsionada de la ciutat que en res beneficia els interessos locals i la imatge de Vila-real cara a l’exterior; ara, a més, s’atreveixen a tergiversar les meues paraules per a provocar enfrontaments amb els nostres municipis veïns”, denúncia l’alcalde.

UAB

Benlloch s’ha referit, d’aquesta manera, a la utilització per part del Partit Popular de la intervenció de l’alcalde en el passat Ple ordinari, en la qual va exposar la problemàtica generalitzada de la neteja en tots els municipis d’Espanya. “L’única cosa que vaig dir és que la neteja no és un problema puntual ni exclusiu de Vila-real; és un tema que ens preocupa a tots els pobles i ciutats i així ho comentem tots els alcaldes, per exemple, en les reunions de Reciplasa, on participem tant Vila-real com Benicàssim, Castelló, Onda, Almassora o l’Alcora. Que, d’eixes paraules, el Partit Popular extraga que estem posant a Almassora o a qualsevol altre municipi com a exemple de brutícia, és una clara mostra de la manipulació del PP i la seua voluntat d’enfrontament entre municipis, quan el que haurien de fer és posar-se al costat dels alcaldes i alcaldesses per ajudar a donar resposta a una problemàtica que ens afecta a tots. Evidentment, no és aquest el seu objectiu i la seua única finalitat és traure un suposat rèdit polític de generar una imatge distorsionada de la ciutat”, lamenta Benlloch. “Vila-real està preocupada i ocupada en la neteja, però la solució no solament passa per netejar més, com estem fent, sinó, sobretot, per embrutar menys”, conclou.

Lleida

Més notícies…