Més de 250 participants es donaran cita al Termet aquest diumenge 29, on hauran de nadar 750 metres al Millars, recórrer 20 quilòmetres en bici per la zona del Madrigal i córrer cinc quiòmetres pel circuit de running de l’ermitori

La quarta edició de l’Infinitri Sprint Triahlon Vila-real arriba el proper diumenge 29 al paratge del Termet amb més de 250 inscrits. El regidor d’Esports, Javier Serralvo, destaca l’alta participació d’aquest esdeveniment, que “s’ha consolidat i que compta amb importants triatletes locals, nacionals i internacionals”.

La prova es disputarà en distància sprint a partir de les 9.00 hores i els assistents s’enfrontaran a 750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i cinc quilòmetres de carrera a peu. “Es tracta d’un esdeveniment que ha batut tots els seus rècords, ja que s’ha convertit en la prova de distància curta amb més participació de la província, superant altres proves que s’han realitzat a Castelló i el Grau, Benicàssim, Vinaròs i Alcossebre”, apunta Serralvo, al mateix temps que revela alguns dels noms d’importants triatletes de la zona inscrits a la competició, com Fernando Santander o José Luis García. També assistiran esportistes de fora de la província, com Chema Sayas o Sandra Piera i fins i tot se sumarà a les proves l’internacional xilè Nacho Bustos.

Comptem amb fins a vuit nacionalitats, consolidant el caràcter internacional d’un esdeveniment en el qual apostem novament per potenciar l’entorn del Millars per a la pràctica esportiva”, assegura l’edil d’Esports. Bolívia, Xile, Colòmbia, Dinamarca, Estats Units, Paraguai, Itàlia i Regne Unit són els països de procedència d’alguns participants. “A més, tenint en compte que el 73% dels inscrits són de fora de la província, cal destacar l’important caràcter turístic d’aquesta prova”, afirma.

El recorregut començarà amb el segment de natació, que es realitzarà en el riu Millars. Després de la primera transició començarà el segment ciclista amb un circuit de cinc quilòmetres al que es donarà quatre voltes, unint el camí de l’Ermita des del Termet fins l’Estadi de la Ceràmica i les urbanitzacions adjacents. Una vegada finalitzada la segona transició, els triatletes començaran la carrera a peu cap a la zona del Termet, on utilitzaran el circuit de running per a completar amb dues voltes els cinc quilòmetres.

Aquest esdeveniment ajuda a posar en valor el nostre preciós paratge natural i els seus racons més emblemàtics, com la ruta botànica, des de la qual es podrà seguir el segment de natació, o els voltants del Termet, amb l’ermita, la piscina i zona de restauració i la recentment reformada platja del Termet”, assenyala Serralvo.

L’objectiu és seguir sent un referent en l’impuls de l’esport i de la nostra marca de Ciutat de la Salut i de l’Esport”, afig l’edil, que felicita a Infinitri Sports per l’organització de la convocatòria, avalada per la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana. “Esperem que siga un èxit i que els veïns acudisquen a gaudir de la cita i a animar als participants”, conclou. Més informació en http://sprinttriathlon.infinitri.es/.

error: Contingut protegit!