L’Ajuntament de Vila-real, amb la col·laboració de la Federació d’Associacions de Veïns i l’empresa local EL3MENTS, han participat en la Festa de la Carxofa de Benicarló. Vora 200 persones s’han desplaçat en quatre autobusos, acompanyats per la regidora de Relacions Institucionals, Silvia Gómez, el regidor de Cultura, Eduardo Pérez, i la regidora de Família, Rosario Royo.

Aquest desplaçament forma part d’un programa pioner d’intercanvis culturals i gastronòmics entre ambdós municipis, amb l’objectiu de vertebrar el territori, potenciar els productes autòctons i el comerç. L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, acompanyada del regidor d’Agricultura i el president del consell de la D.O. de la Carxofa de Benicarló han mantingut també un encontre informal amb la delegació de Vila-real. Finalment els visitants han pogut degustar de tres tapes de carxofa més una consumició per un preu de 7 euros per persona. 

 

 

error: Contingut protegit!