L’Ajuntament de Vila-real ha activitat un protocol especial, davant la previsió de baixada dràstica de les temperatures, per a assistir als transeünts que es puguen detectar durant l’episodi d’onada de fred. Amb aquest objectiu, la Policia Local, tant les patrulles urbanes com els agents de la Policia Rural, tindran especial cura per a informar els transeünts i les persones que puguen estar ocupant alcries abandonades de la previsió climàtica, interessar-se per la situació d’aquestes persones i assegurar-se de què disposen de material d’abric.

També s’informarà als transeünts sobre els recursos disponibles, se’ls subministrarà material d’abric en el cas que siga necessari i, en aquelles situacions extremes que ho exisgisquen, es gestionarà la seua acollida. En el cas que, a pesar de la informació subministrada, aquestes persones decidiren continuar en el seu emplaçament, es farà un seguiment per a comprovar el seu estat de manera continuada. D’altra banda, l’Ajuntament posa també a disposició les instal·lacions municipals de l’alberg per a cobrir situacions de necessitat.

error: Contingut protegit!