-LES COVES DE  VINROMÀ

La festivitat, organitzada per l’Associació Colla de Cavallistes, se celebrarà aquest dissabte 12 de gener

Les Coves de Vinromà ha començat la preparació de les coquetes de Sant Antoni, festivitat organitzada per l’Associació Colla de Cavallistes que la localitat celebrarà aquest dissabte 12 de gener amb el foc i els animals com a protagonistes principals. Les Mestresses de Casa han estat les encarregades de preparar més de 1.200 coquetes, dolç típic que es repartirà a partir de les 18.30 hores prèviament a l’encès de la foguera juntament amb un got de xocolata i melindros, tasques que també comptaran amb la col·laboració de l’Associació de Jubilats i Pensionistes ‘La Covarxinense’. 

La jornada festiva començarà a les 9 hores amb la sortida de cavalls i genets cap a la zona de les Fontanelles per a la recollida del ròssec, que després del tradicional esmorzar serà arrossegat fins al poble fent entrada pel Ravalde València a les 12.30 hores. Posteriorment, començaran els treballs de muntatge de la foguera en la Plaça Espanya.
Després de cremar la foguera, la benedicció dels animals i el repartiment de dolços la programació continuarà amb un sopar de ‘pa i porta’ organitzat per l’Associació Joventut Covarxina en la Pista Ravaleta, espai que disposarà de calefacció i servei de barra. La música de la discomòbil Disconectar posarà el punt final a la celebració. A més de la col·laboració de l’Ajuntament, la festa també compta amb el suport de la Caixa Rural les Coves.

error: Contingut protegit!