La Universitat Popular incrementa les places fins les 470 per a 32 tallers d’idiomes, art, salut i oci

Dic 31, 2018 | VILA-REAL

El termini per a realitzar la preinscripció a la campanya 67 comença el proper 10 de gener a l’Ajuntament i les matriculacions s’efectuaran al febrer

La Universitat Popular comptarà en la seua 67a campanya, del 18 de febrer al 17 de maig de 2019, amb un total de 470 places en 32 cursos. La regidora de l’àrea, Rosario Royo, ha destacat l’increment de places respecte de l’anterior edició, que comptava amb 380 per a 26 tallers diferents.

Lleida

El 2019 els veïns podran formar-se en idiomes, com l’anglés, que ofereix dos nivells diferents i una versió pràctica per a viatges. També es reediten els cursos de balls de saló i llatins, boixets iniciació i perfeccionament, aplicacions de boixets, calats en diversos nivells, ceràmica creativa, aprenentatge de l’ús del Telèfon intel·ligent o Tablet, fotografia digital, navegació per internet i correu electrònic, així com labor de retalls i restauració de mobles en diversos nivells. A més, s’ofereixen propostes per a mantindre cos i ment actius, un curs bàsic d’atenció plena i un altre per a exercitar la ment, als quals se sumen el de memòria, pintura i tècniques decoratives.

Vila-real, com a Ciutat Educadora, aposta per continuar oferint formació, en aquest cas no reglada, per a satisfer la demanda dels ciutadans”, explica Royo, qui anima als veïns a inscriure’s i aprendre nous conceptes en el seu temps lliure.

Els espais on s’impartiran els tallers són la UNED, l’IES Francesc Tàrrega, les AAVV de l’Hospital, el Pilar i Torre Motxa, el Viver d’Empreses, l’Espai Jove, l’Escola Taller de l’avinguda d’Europa, un taller al carrer de Trullench, el CEAM del carrer Gamboa i l’espai de pintat a mà Marisa Vidal, al carrer de Huesca.

El termini de presentació de sol·licituds s’obrirà el 10 de gener i es tancarà el dia 17. “Els interessats poden acudir a l’Ajuntament, on se’ls oferirà tota la informació que necessiten, tot i que també es facilitarà al web municipal”, explica Royo. El 22 de gener es publicarà la llista provisional –que es podrà consultar al web i a la Casa dels Mundina- i s’obrirà un termini de tres dies per a solucionar incidències. Després de la publicació de la llista definitiva, el 25 de gener, del 29 al 4 de febrer s’efectuarà la matrícula definitiva, amb la recollida i pagament de rebuts.

Com cada any, hem organitzat una programació en la qual s’inclouen els tallers i cursos que més demanda tenen entre els usuaris, que solen ser un alumnat fidel i estable, als quals intentem oferir algunes alternatives diferents per a arribar a tots els públics, pensant sempre a fomentar l’oci, la creativitat i la salut”, explica.

UAB

Els preus van des dels 60 fins als 75 euros i “si algú vol cursar algun dels tallers però no pot accedir per problemes econòmics, oferim descomptes per a tota mena de col·lectius, perquè els diners no siga un problema per a cap veí”. “Esperem que aquesta campanya torne a ser tan reeixida com les anteriors”, conclou.

Més notícies…