L’Ajuntament de la Vall d’Uixó rep 40.000 euros per a equipar el nou centre d’atenció atenció primerenca

Dic 15, 2018 | LA VALL D'UIXÓ

Este servei per a menors de 0 a 6 anys amb problemes de psicomotricitat començarà a prestar-se a principis de 2019 

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha rebut una subvenció de 40.000 euros de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives per a la compra de l’equipament, mobiliari i aparells d’estimulació i intervenció del nou Centre d’Atenció Primerenca (CAT) que es podrà en un funcionament a principis de 2019.

Lleida

El regidor de Serveis Socials i primer tinent d’alcalde, Antoni Llorente, ha assenyalat que esta ajuda de la Generalitat Valenciana és “important” perquè “ens permetrà obrir les instal·lacions quan finalitzen les obres de reforma del Centre Social Les Llimeres” que s’està adaptant a les noves necessitats amb una inversió municipal de 50.000 euros.

El CAT és un recurs dirigit a menors de 0 a 6 anys que tenen alguna dificultat de psicomotricitat, que van acompanyats pels seus pares o familiars “perquè són una peça fonamental de la intervenció, perquè també se’ls ensenya com poden continuar treballant per a millorar estos aspectes a casa”.

El centre atendrà 35 xiquets i xiquetes i “ampliarà els serveis que es presten a la Vall d’Uixó, evitant que les famílies que ara es desplacen a altres municipis ho facen”, ha destacat Llorente, qui ha afegit que l’accés serà independent i no interferirà amb l’activitat del centre social.

UAB

Més notícies…