La Fundació de Sant Pasqual aprova el pla d’actuació de 2019, amb l’adequació de cor i nàrtex i les obres del centre d’interpretació

Dic 11, 2018 | VILA-REAL

L’alcalde, José Benlloch, presideix l’última reunió del patronat d’enguany, juntament amb el president de la Diputació, Javier Moliner, la mare abadessa i patrons

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha presidit hui la reunió del Patronat de la Fundació de Sant Pasqual, a la qual ha assistit també el president de la Diputació, Javier Moliner. En la reunió, que ha aprovat el pla d’actuació de l’entitat per a l’any 2019, ha participat també la mare María Dolores Pérez, abadessa del convent, i altres membres del Patronat, del qual formen part Caixa Rural Vila-real i l’Associació Amics del Pouet del Sant. Els últims avanços en el projecte de creació d’un centre d’interpretació de la basílica o les actuacions previstes per a l’adequació del nàrtex i cor de Sant Pasqual han centrat la reunió de la Fundació, que prosseguirà durant 2019 amb les activitats en commemoració del 400é aniversari de la beatificació del patró de Vila-real.

Lleida
UAB

De la mà de la Fundació Pro Monestir i Basílica de Sant Pasqual estem fent importants avanços en la posada en valor del que és sens dubte un dels principals recursos patrimonials, espirituals i culturals de Vila-real i la província. Tant el centre d’interpretació de la basílica, finançat amb 70.000 euros per la Diputació, com l’adequació del cor, per a la qual anem a destinar altres 70.000 euros d’inversió municipal, són projectes molt ambiciosos que consoliden el camí que vam iniciar l’any 2015, amb la constitució de la Fundació”, valora l’alcalde i president de l’entitat, José Benlloch. La programació d’actes del 400é aniversari de la beatificació de Sant Pasqual, amb l’estrena de la segona part del documental ‘Passos de Sant Pasqual’ o l’obra musical composta pel Fill Predilecte de la ciutat Rafael Beltrán i l’historiador Jacinto Heredia, són uns altres dels projectes del pròxim any.

Més notícies…