El Ple de l’Ajuntament de Vila-real adjudica a Caixa Rural un préstec d’inversions de 5 milions d’euros

Dic 11, 2018 | VILA-REAL

El Ple de l’Ajuntament de Vila-real ha aprovat aquest matí, amb el vot de PSPV-PSOE i Compromís i l’abstenció de Partit Popular i Ciutadans, l’adjudicació del préstec d’inversions previst en el pressupost de 2018, que va a permetre saldar el conveni amb les mares dominiques pel jardí i el Convent, espai d’art, a més de la compra d’habitatge per a ús social i altres inversions. El préstec, de 5.019.744 euros, ha sigut adjudicat a Caixa Rural Vila-real, amb un finançament a 20 anys i dos anys de carència. El finançament tindrà un interés d’un punt més l’Euríbor, que, de mantenir-se en negatiu, suposaria un interés del 0,58%.

UAB

No ens agrada haver de demanar préstecs, però teníem un compromís que complir amb les Dominiques; un compromís que, per cert, va adquirir l’anterior govern del Partit Popular i que nosaltres hem reduït en dos milions d’euros, gràcies també a la comunitat de religioses”, recorda la regidora d’Hisenda, Sabina Escrig. L’edil destaca també que el préstec adjudicat està exempt de despeses i comissions, incloent la d’amortització i cancel·lació del crèdit. “Estem en una situació econòmica complicada, però amb esforç, bona gestió i il·lusió seguirem treballant perquè Vila-real avance”, conclou Escrig.

Lleida

Més notícies…