El mercat ambulant de Vila-real instal·larà els seus llocs de venda els dies 6 i 8 de desembre, dia de la Constitució espanyola i de la Immaculada Concepció respectivament, en una nova iniciativa de la Regidoria d’Economia per a seguir promovent el comerç local i l’adaptació al nou període comercial.

El regidor de l’àrea, Xavier Ochando, assegura que el mercat de productors locals estarà obert el dijous 6 i que el dissabte 8 també està previst que la gran majoria dels venedors munten les seues parades. “Som conscients que sempre pot haver-hi algú que decidisca no muntar l’estand aqueix dia, però la gran majoria ha comunicat que així ho farà”, explica. Per aquest motiu, recorda als residents en la zona que tots dos dies, malgrat estar marcats com a festius en el calendari, funcionaran com qualsevol altre dijous o dissabte, “tot i que la setmana vinent es tornarà a notificar igualment”.

Aquesta serà la segona vegada que el mercat ambulant local òbriga en festiu, ja que aquest estiu va ser la primera vegada que els venedors van instal·lar els seus llocs durant el 15 d’agost. “Els temps canvien i cada vegada és més necessari oferir al consumidor facilitats per a realitzar les seues compres, especialment tenint en compte que estem en plena campanya de Nadal”, indica Ochando. Així mateix, recorda que “els veïns que estiguen preparant ja les compres d’alimentació per als dies més assenyalats, a banda d’acudir en persona al Mercat Central, també poden comprar còmodament sense moure’s de casa a través de la seua pàgina web”. Un web que se suma a la de Vilatenda i a la targeta de fidelització d’Ucovi, “eines que, juntament amb l’obertura dels dies 6 i 8, demostren que el comerç local és un referent, està fort i adaptat als nous temps”, apunta.

error: Contingut protegit!