L’Ajuntament de Vila-real es prepara per a celebrar els actes oficials de la festa de la Puríssima. El regidor de Tradicions, Santi Cortells, ha supervisat el trasllat de la Puríssima del Poble, que com cada any es porta des de la basílica de Sant Pasqual –on es custodia habitualment- fins la capella del Crist de l’Hospital.

La imatge, que estarà en aquest espai fins al dia gran, s’ha sotmès a una intervenció per a restaurar els seus dits amb un material especial que és reversible i que no danya a la peça original, de ceràmica. “La Puríssima del Poble és una imatge de més d’un segle d’antiguitat, obra de l’artista valencià Antonio Yerro Feltrer, dotada d’una gran bellesa i un gran valor sentimental per als vila-realencs, que podran visitar-la fins al dia 8 a la capella del Crist de l’Hospital, des d’on eixirà cap a l’Arxiprestal, per a la missa i processó claustral, que donaran pas a la tornada de la patrona al Museu del Pouet”, afirma.

error: Contingut protegit!