L’Associació Andrea Carballo Claramonte i Igualtat programen ‘Un dia de pel•lícula’ a la plaça Major

Oct 26, 2018 | VILA-REAL

La iniciativa, que es desenvoluparà en la vesprada del dissabte 27, comptarà amb inflables, una concentració de Harley, activitats infantils i tallers per a tota la família, amb l’objectiu de conscienciar sobre la conciliació familiar i la igualtat

L’Associació Andrea Carballo Claramonte i la Regidoria d’Igualtat de Vila-real han organitzat per al proper dissabte 27 d’octubre Un dia de pel·lícula. La plaça Major acollirà des de les 17.00 hores nombroses activitats aptes per a tota la família, amb l’objectiu de conscienciar als assistents sobre la conciliació familiar i la igualtat, entre les quals es troben inflables per als més menuts, tallers, representacions, activitats variades amb monitor, concentració de Harley i altres propostes que sorprendran als més cinèfils.

Caixabank

L’alcalde, José Benlloch, ha rebut als representants de l’entitat, juntament amb la regidora de Relacions Institucionals i Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez, i la regidora d’Igualtat, Convivència i Cultura de Pau, Rosario Royo, col·laboradora directa en l’organització de l’esdeveniment. “Qualsevol activitat que vaja en la línia de conscienciar sobre la necessitat d’una igualtat efectiva i tracte de prevenir certes conductes encara molt presents en la nostra societat, com ho és la violència en les relacions afectives, és benvinguda, perquè junts som més forts”, ha assegurat Royo.

Benicàssim
UAB

Per la seua banda, Benlloch ha felicitat a l’entitat per l’evolució que ha registrat en menys d’un any des de la seua creació. “Aquesta associació va nàixer d’un succés molt traumàtic que va marcar tots els nostres veïns, però de la tristesa ha sabut traure forces per a lluitar per una bona causa i seguir sensibilitzant la població”, manifesta.

Lleida

Més notícies…