El Villarreal goleja al SK Rapid Wien amb 5 gols i es col·loca com colíder de grup

Oct 25, 2018 | VILLARREAL C.F.

L’entrenador del Villarreal CF, Javi Calleja, va lloar el treball dels seus homes en el partit europeu davant el SK Rapid Wien que va acabar amb golejada per 5-0. “Era molt important guanyar i fer-ho d’aquesta manera. Depenem de nosaltres mateixos. L’equip té gana de triomfs. Volíem dedicar-li aquesta victòria a l’afició“, va comentar.

Per a Calleja, la insistència groga va ser fonamental: “En l’inici vam tindre ocasions molt clares. L’important és que continuem insistint i al final aconseguim una golejada. Estem tots molt feliços. Sabem que aquesta és la línia a seguir. Aconseguim una gran victòria. Va ser un partit completíssim que reforça a l’equip. És bonic guanyar així. Ara ja cal pensar en el següent partit“.

Borriana
Caixabank

De fet, el tècnic madrileny va recalcar que aquest resultat ha de reforçar la moral del grup: “Per als davanters és important marcar. Aquest partit els ha de servir per a agafar confiança. Ens anem molt contents perquè el treball s’ha vist recompensat amb gols“.

Benicàssim

Per a finalitzar, Calleja va destacar el nivell defensiu del Villarreal: “Vam estar bé amb la pilota, però també a nivell defensiu. Al Rapid li agrada tindre la possessió i no li hem deixat. Vam fer un gran treball col·lectiu”.

El Villarreal CF colidera el Grup G de la UEFA Europa League. Aquest resultat iguala la major diferència de gols a favor en un partit pel Villarreal CF en la història de la UEFA Europa League (6-1 contra el NAC Breda en la temporada 2009/2010).

Fitxa tècnica:

Villarreal CF: Andrés Fernández; M. Llambrich, Álvaro, Funes Mori, Jaume Costa; Cáseres (Cazorla, m. 77), Trigueros; Layún, Fornals (Chukwueze, m. 63), Raba (Gerard, m. 69); i Toko Ekambi.

SK Rapid Wien: Strebinger; Müldür, Sonnleitner, Barac, Bolingoli; Ljubicic, Potzmann (Ivan, m. 46), Murg (Knasmüllner, m. 77), Schwab, Berisha (Thurnwald, m. 59); i Alar.

Gols: 1-0. Min. 25: Fornals. 2-0. Min. 30: Toko Ekambi. 3-0. Min. 44: Toko Ekambi. 4-0. Min. 62: Raba. 5-0. Min. 85: Gerard.

Àrbitre: Halis Özkahya (TUR). Groga als locals Trigueros i Cáseres; així com al visitant Murg. Va expulsar per doble amonestació a Jaume Costa per part del Vila-real (m. 79).

Incidències: Partit corresponent a la jornada 3 de la Fase de Grups de la UEFA Europa League disputat en l’Estadi de la Ceràmica davant la presència de 14.558 espectadors.

-Villarreal CF-

UAB

Foto: Villarreal CF

Més notícies…