La resta de guardonats en la jornada d’ahir en les diferents categories van ser la rectora de l’UJI, Eva Alcón, així com el ‘Dispositivo Aquarius’, Carmen Alborch, David Ferrer, Anabel Medina, el Juzgado Privativo Aguas de Orihuela, Mavi Mestre, el Valencia C.F., el Cor Sant Yago, Paco Muñoz, Merxe Banyuls, Lluís Miquel Campos, Francisca Aguirre, Isabel Morant, la Real Acadèmia de Belles Arts de Sant Carles, Salvador Montesa, Guillermina López, Ana Juan, la Fundació Cañada Blanch, la Asociación de Empresarias y Profesionales de València (Evap/BPW Valencia), Francisco Pons (pòstum), la Cooperativa Eléctrica de Vinalesa, la Xarxa per l’inclusió social EAPN, la Delegación Territorial de la ONCE de la CV, Alexandrina da Fonseca Maia, el Trinquet El Zurdo, Lorenzo Carrió Esteban, Lola Riera, Emilia Gómez, Josep Sanvenancio i José Ignacio Rodilla.

(En la imatge el alcalde de Vila-real, José Benlloch, i els pares de la guardonada Paula Bonet).

PAULA BONET

Vila-real, 1980.
Llicenciada en Belles arts per la Universitat Politècnica de València (1998-2003). L’any 2002 va rebre la beca Promoe i va completar els seus estudis en la Universitat Catòlica de Santiago de Xile. En 2006 es va mudar a Nova York amb una beca de creació artística i va estudiar en la NYU.
Va començar la seua carrera artística centrant-se en l’oli i el gravat (calcogràfic, litogràfic i xilogràfic), però, a partir de 2009, va decidir centrar la seua carrera en la il·lustració, on va perfeccionar la tècnica de pintura a l’oli i el gravat. Ha realitzat exposicions a Barcelona, Madrid, Porto, París, Londres, Bèlgica, Urbino, Berlín, Santiago de Xile, València, Miami i Mèxic. Paula Bonet va ser guardonada amb el Premi POBLE l’any 2015.

error: Contingut protegit!