La regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez, ha presentat avui, juntament amb l’inspector de la Policia Local José Luis de Llago, i amb el director territorial de la Fundación Mapfre, Luis Carlos Tortajada, i el director d’oficina de Vila-real, Ricardo Barrera, la Caravana d’Educació Viària que des del 8 d’octubre estarà a la plaça de la Panderola per a xiquets d’entre 8 i 12 anys.

La caravana ofereix classes teòriques on s’expliquen les situacions que es poden produir i ensenyen als més menuts què poden fer per a evitar les conseqüències. A més, es treballa amb ells des de l’experiència, amb karts al circuit d’educació viària perquè coneguen les normes i eviten els riscos. Aquesta activitat és complementària a les que s’ofereixen des de la Policia Local cada any i està oberta a tots els centres que s’han inscrit i també estarà disponible per a tots els xiquets que ho desitgen aquest divendres 12 d’octubre.  

error: Contingut protegit!