El tècnic del Villarreal CF, Javi Calleja, va comparéixer davant els mitjans de comunicació per a analitzar la derrota groga en el RCDE Stadium (3-1). Per al preparador madrileny, el resultat va ser “just” davant un RCD Espanyol que “va meréixer la victòria”. “L’Espanyol ha fet mèrits per a guanyar el partit. Han eixit molt forts i han sigut superiors a nosaltres. Especialment en els primers minuts. A mesura que va avançar el duel, vam anar equilibrant la balança. La segona meitat va ser més competida, però ells van trobar el gol i el partit es va decantar al seu favor. Vam poder empatar amb l’ocasió de Gerard, però no aconseguim materialitzar. Al final, crec que el resultat ha sigut just”, explica.

Per la seua part, Javi Calleja confia en la capacitat de l’equip per a revertir la dinàmica negativa: “El nostre deure és alçar el cap. Hem de traure la situació avant. Veníem amb la idea de guanyar i posar-nos prop dels llocs europeus. Ens anem amb zero punts i ens toca fer autocrítica. L’aturada ha de servir per a buscar solucions i analitzar la situació”.

Fitxa tècnica:

RCD Espanyol: Diego López; Javi López, Mario Hermoso, Dídac Vilá; Marc Roca, Darder, Granero (Óscar Melendo, m. 65); Hernán Pérez (Piatti, m. 72), Sergio García i Borja Iglesias (Leo Baptistao, m. 77).

Villarreal CF: Asenjo; Miguelón (Raba, m. 80), Álvaro, Víctor Ruiz (Pedraza, m. 85), Jaume Costa; Layún, Trigueros, Funes Mori, Fornals; Toko Ekambi (Bacca, m. 66) i Gerard.

Gols: 1-0. Min. 6: Hernán Pérez; 1-1. Min. 45: Toko Ekambi; 2-1. Min. 78: Darder; 3-1. Min. 92: Piatti.

Àrbitre: Ricardo de Burgos Bengoetxea (Comité basc). Va amonestar als locals David López, Mario Hermoso i Darder; així com als visitants Miguelón i Funes Mori.

Incidències: Partit corresponent a la huitena jornada de LaLiga disputada en el RCDE Stadium davant la presència de 20.032 espectadors.

(Foto: Villarreal CF / LaLiga Santander)

error: Contingut protegit!