Suay (PP) reclama una acció política del PSPV “ja que el regidor de Podemos ni està ni se li espera” i els mosquits “segueixen picant a Borriana”

La reunió promoguda pel Consell per a cercar solucions a la plaga dels mosquits celebrada ahir a Castelló no va comptar amb la presència ni del regidor de Sanitat de Borriana, Manel Navarro (Podemos), ni de cap tècnic de l’Ajuntament de Borriana que suplira la seua absència.

La sessió de treball perseguia cercar solucions per a atallar “una plaga que amenaça amb convertir-se en un problema de salut pública”. No obstant açò, “per a els qui avui governen Borriana no va haver de ser molt important perquè si el regidor no va poder assistir per qüestions personals, el PSPV podria haver pres el testimoni i, com a últim recurs, enviar a un tècnic”. “Ni l’un, ni l’altre. A Borriana sembla que la plaga no va amb ells”.

Consuelo Suay, regidora del PP a l’Ajutament de Borriana, ha lamentat la falta d’implicació i abandó que “la regidoria de Sanitat pateix des de fa més de tres anys però que, en problemàtiques com la qual ara ens ocupa, es fa encara molt més evident”. “Si Podemos no assumeix les seues responsabilitats i el PSPV no rescata la regidoria, el resultat és el que avui estem patint en forma de picades de mosquits”.

Des del Partit Popular de Borriana proposen a l’alcaldessa que recupere el llistat d’accions que durant la seua etapa d’oposició plantejaven com a eficaces. “Ara que són govern, que tenen la capacitat d’aplicar-les, lamentem que Borriana patisca picades per part d’un partit que va garantir que amb la seua gestió s’atallaria una plaga que avui és virulenta gràcies a la inoperància d’els qui governen”.

Si les mesures aplicades no són efectives, el PSPV ha de prendre les regnes d’un problema i en lloc d’ignorar reunions d’interès per al municipi, assistir, implicar-se i reclamar tractaments que posen límit a la proliferació d’un insecte que està provocant no sol danys físics sinó també econòmics”.

error: Contingut protegit!