L’aparcament Campa Nules s’ubica al polígon industrial La Mina i serà d’accés 24 hores

Nules disposa d’un aparcament de camions al polígon industrial La Mina per a donar servei al sector del transport tant de Nules com de la resta de poblacions de la comarca de la Plana Baixa, les instal·lacions que han estat inaugurades aquesta vesprada tenen una capacitat de 225 places i compta amb serveis com ara l’accés 24 hores i zona videovigilància, vestidor, gasolinera, llavadora i taller de vehicles voluminosos.

Així doncs, l’acte ha estat presidit per l’alcalde de Nules, David García i el gerent de Campa Nules de l’empresa adjudicatària Grupo Pardo, Sergio Pardo; a més de l’alcalde de la Vilavella, Manel Martínez; membres de la Corporació Municipal; representants del sector del transport de la província; empresaris del polígon industrial La Mina; i associacions i entitats locals.

Entre les particularitats destacades cal ressaltar l’ubicació d’aquestes instal·lacions ja que es troba a una distància equidistant tant de Nules com de la Vilavella, Moncofa i la Vall d’Uixó “Campa Nules disposa d’una superfície de més de 26.000 metres quadrats i la seua ubicació és excel·lent per als transportistes ja que es troba a pocs minuts de la N340, l’autopista i de la CV10 per tant té un accés ràpid a les vies de comunicació”, comenta el gerent de Campa Nules, Sergio Pardo.   

L’Ajuntament de Nules va adjudicar el contracte per a la construcció i gestió de l’aparcament de camions a l’empresa Campa Tudesvan SL el passat mes d’octubre en presentar la proposta econòmica més avantatjosa en la qual el cost per al consistori i per als veïns serà de zero euros ja que l’empresa adjudicatària es farà càrrec de la totalitat del cost a canvi de gestionar la inversió per un període determinat.

El consistori ha estat mesos treballant en aquesta iniciativa per a poder donar resposta a una reivindicació de molts anys dels transportistes locals i dels veïns que patien les molèsties ocasionades pels camions que aparquen al nucli urbà.

Des de fa dècades que Nules ve reclamant la necessitat de dispondre d’un espai pels vehicles voluminosos i camions fora del casc urbà. Per tant amb aquest aparcament de camions donem solució a una demanda dels veïns i també del sector al mateix temps que complim amb un dels compromisos fets per aquest equip de govern per a la present legislatura”, comenta l’alcalde de Nules, David García.

error: Contingut protegit!