Les Penyes de Borriana realitzen el tradicional muntatge de cadafals en el recinte taurí

Ago 29, 2018 | BORRIANA

Malgrat que a primera hora de la vesprada Borriana ha vist com la pluja queia de forma intermitent en la totalitat del terme municipal i la ciutat, els cadafals que conformen el recinte taurí que s’estrenarà dissabte que ve ja estan completament instal·lats. A partir de les sis de la vesprada penyistes i serveis contractats per a la instal·lació s’han donat cita en la plaça Major, el Carrer Major i El Pla per a començar el muntatge de cadascuna de les estructures. D’aquesta forma, la totalitat de cadafals estaran llestos perquè durant el matí del dimecres es realitze la inspecció de seguretat pertinent que ha d’aprovar la col·locació i seguretat en cadascuna de les estructures.

 

Segons ha comentat la mateixa regidora de Festes Lluïsa Monferrer, qui també ha estat present durant la vesprada en el recinte taurí “cal agrair l’esforç de les penyes que entenen perfectament el calendari que marquen les revisions de seguretat i han muntat en el dia correcte els cadafals. Ara ja solament queda esperar al fet que el dijous s’acaben de muntar les tradicionals ‘escales’ perquè totes les estructures que conformen el recinte taurí estiguen muntades, ja que durant el dilluns i el dimarts els operaris municipals ja han col·locat les barreres, tancaments i estructures que corresponen al consistori”.

Castellón destino

  

Més notícies…