Vila-real suma un tot terreny i quatre turismes a la flota de vehicles de la Policia Local mitjançant el sistema de ‘renting’

Ago 28, 2018 | VILA-REAL

Els automòbils donaran servei en l’àmbit rural i en el nucli urbà, destinant un d’ells exclusivament a l’atenció a les víctimes de violència de gènere

La Policia Local de Vila-real acaba d’incorporar a la seua flota de vehicles cinc nous automòbils que, mitjançant el sistema de renting, permetran donar un millor servei als ciutadans en diversos àmbits.

L’intendent cap de la Policia Local, José Ramón Nieto, i la regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez, han sigut els encarregats de rebre els nous vehicles, que ja formen part del parc mòbil del cos de seguretat. “Actualment tenim 15 unitats de turismes i furgonetes i 11 motocicletes”, explica Nieto, qui detalla que “cada any es renova un lot pel sistema de renting, ja que és l’opció més rendible per al nostre servei”. En aquest sentit, destaca que aquesta opció inclou una cobertura de tot risc, garantint qualsevol tipus de reparació des d’avaries o punxades fins a accidents i la substitució de qualsevol automòbil que haja d’estar més de 24 hores en el taller, “cosa molt interessant, tenint en compte que són vehicles que estan rodant les 24 hores del dia i tenen un important desgast”.

Castellón destino

Per la seua banda, Silvia Gómez explica que la inversió que es realitza durant els quatre anys que dura el renting ronda els 210.000 euros, de manera que “durant tot aquest temps estem tranquils, perquè sabem que els vehicles compten amb les millors condicions i per tant els nostres agents poden treballar com mereixen i oferir un bon servei”.

Una de les cinc noves incorporacions és un tot terreny, que es destinarà exclusivament a la Unitat de Policia Rural. “No només compta amb una altura considerable, important sobretot per als dies de pluja intensa en la zona rural, sinó que compta amb tracció a les quatre rodes”, indica Nieto. A més, els treballadors disposaran de tres vehicles policials més totalment equipats amb l’última tecnologia tant en seguretat parell els agents com en matèria de megafonia, llums d’emergència i altres elements. D’ells, un està dotat amb un kit de detinguts. El cinquè és un vehicle camuflat que donarà servei al GAVIM (Grup d’Atenció a les Víctimes del Maltractament) per a l’acompanyament de les víctimes a dependències de l’Administració com els jutjats o el Centre Dona 24 Hores o per a acompanyar-les als seus domicilis o lloc de treball.

El renting dels vehicles s’ha realitzat a través d’un concurs públic al que s’han presentat diverses mercantils, que han realitzat les seues ofertes i millores per al servei, i finalment s’han adjudicat en diversos lots a Transtel SA i Autos Iglesias SA.

Més notícies…