L’Agrupació Filharmònica Borrianenca porta fins a Disneyland París la música de banda

Ago 22, 2018 | BORRIANA

El conjunt de Borriana va posar la banda sonora a les desfilades del parc d’atraccions a més de poder gaudir de diferents visites a la capital francesa

La banda de música de l’Agrupació Filharmònica Borrianenca, una de les més joves de la província, ha viatjat aquest estiu a França, més concretament a la seua capital París, on va ser l’encarregada d’obrir la desfilada principal en el parc d’atraccions Disneyland, on és habitual que grans bandes i conjunts musicals s’encarreguen d’encapçalar l’obertura de les instal•lacions.

Més de 50 músics van ser els protagonistes d’iniciar la cercavila diària que es va realitzar en el parc temàtic de la factoria Disney. El conjunt d’intèrprets juntament amb els seus acompanyants, van sumar més de 140 viatgers, i fins a tres autobusos van eixir en direcció a París, on, a més de posar la banda sonora a la desfilada també van tenir temps de divertir-se en les atraccions i de visitar el parc, el qual van gaudir tant grans com a xicotets. A més, l’expedició va tenir l’oportunitat de passar un dia en la capital francesa, conèixer la Torre Eiffel així com els diferents enclavaments de la ciutat parisenca.

Amic Bona Vesparada

La banda de Borriana va haver de realitzar la preparació en una de les zones preparades en el parc per, a continuació, començar la cercavila, on va amenitzar al públic assistent amb els mítics pasdobles valencians, com el conegut “Paquito el Chocolatero”. Des de la mateixa direcció de l’Agrupació es confirmava la satisfacció d’haver pogut gaudir durant quatre dies del viatge i de la seua actuació a Disneyland.

No és la primera vegada que l’Agrupació Filharmònica Borrianenca visita el parc temàtic, ja que fa deu anys els músics de la localitat ja ho van fer, en aquella ocasió per obrir la desfilada nocturna pels carrers de Disneyland.

Empreses rurals

Més notícies…