Nules gaudeix de les seus festes patronals amb actes infantils, taurins i amb un musical

Ago 20, 2018 | NULES

Es reparteixen els ventalls de la campanya No és no en contra d’actituds sexistes

Nules celebra en aquests dies les festes patronals en honor a Sant Bartomeu amb una programació molt variada, no obstant aixó al llarg de tota la setmana festiva s’estan portant a terme diferents actuacions emmarcades en la tercera campanya contra les actituds i conductes sexistes.

Amb aquesta campanya es vol fomentar l’igualtat, el respecte i la tolerància per aquest motiu des de la regidoria de Polítiques d’Igualtat s’ha redactat un escrit que es remetrà a la comissió de festes per a que els discjòqueis que actuen en aquestes festes es comprometen a no fer comentaris ni actituds discriminatòries per raó de gènere i a facilitar la convivència en els espais d’oci.

Per altra banda, dilluns, dimarts i dimecres es repartiran en l’horari d’exhibició del bou per la vila 3.000 ventalls per a donar visibilitat a aquesta campanya. Precisament, la Regina de la Vila, Eva Grande, i les dames juntament amb les regines dels barris de Sant Joan i Sant Xotxim i reines d’altres anys han recolzat aquesta campanya.

També han tingut protagonisme en aquest dia els més menuts que han pogut participar d’una activitat que s’ha inclós per primera vegada en la programació, així en el taller que ha tingut lloc a la plaça Fra Asensi Nebot han aprés a elaborar pa i rosquilletes.

Castellón destino

Els aficionats dels actes taurins podran gaudir també de l’exhibició del bou per la vila de la ramaderia d’Algarra que patrocina la Penya Cultural Taurina.

Altra de les novetats prevista per a aquesta jornada festiva és el musical Hollywood que tindrà lloc a l’avinguda de Santa Barbarà. A més, el mesón de la tapa és al llarg de totes les festes punt de trobada tant de joves com de majors.

Per a dimarts està previst el Sopar de Germanor al carrer de Marc Antoni Ortí, el sopar al qual assisteixen més de 3.000 persones, estarà amenitzat per l’orquestra La Mundial.

 

Més notícies…