Grau Centre Gastronòmic converteix agost en el mes de ‘l’Arrocito de Castelló’

Ago 14, 2018 | CASTELLÓ

L’associació impulsa les primeres jornades gastronòmiques sobre aquest plat típic amb la col·laboració del Patronat de Turisme

Agost és el mes de l’Arrocito de Castelló en el Grau. L’associació Grau Centre Gastronòmic ha convocat tot aquest mes les primeres jornades gastronòmiques dedicades a aquest plat típic de la cuina local en una iniciativa que compta amb el respatler del Patronat Municipal de Turisme que dirigeix la regidora Patricia Puerta.

Sota el lema Veuen a gaudir del Grau, deu restaurants del Districte Marítim participen en aquesta nova proposta gastronòmica en la qual es pot degustar aquest plat en un menú el preu del qual oscil·la entre els 25 i els 30 euros. Nou Escull, La Ballena, Casa Lola, Casa Juanito, El Rincón de Ortega, Brisamar, Casa Santiago, La Trocha, Golf Azahar i La Ola participen en aquestes jornades amb una carta que inclou un aperitiu de benvinguda, dos entrants, el Arrocito de Castelló i unes postres.

Aquest plat inclou ingredients com el sepionet de punxa, llagostins o rap així com productes de l’horta com a tomaques o carxofes, segons la recepta presentada pel xef Estrella Michelín Miguel Barrera per a la celebració del primer concurs internacional Arrocito de Castelló, celebrat el passat mes de maig en el passeig Bonavista del Grau.

Amic Bona Vesparada

Aquest jornada gastronòmica se suma a unes altres ja consolidades en el calendari gastronòmic castellonenc, com la de l’arròs a banda, el polp i la sèpia i la de la galera amb les quals es pretén potenciar la gastronomia local i difondre la qualitat de l’oferta gastronòmica del Grau i de la resta de la ciutat, amb jornades com la ruta de tapes.

La regidora i presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Patricia Puerta, ha destacat que “la gastronomia de Castelló és cada vegada més un referent turístic que està ajudant a posicionar a la nostra ciutat. Iniciatives com aquestes jornades de l’Associació Grau Centre Gastronòmic per a promoure l’Arrocito de Castelló són un bon exemple de l’impuls al turisme gastronòmic pel qual apostem des del Patronat”.

Empreses rurals

Més notícies…