Vila-real formalitzarà el conveni amb els pares carmelites per a iniciar la construcció immediata del nou pavelló poliesportiu Campió Llorens a càrrec del Villarreal CF

Ago 3, 2018 | VILA-REAL

El dilluns tindrà lloc la signatura de l’acord entre l’alcalde, José Benlloch, i el pare David, de l’ordre religiosa, que dóna 3.000 metres quadrats annexos al col·legi Mare de Déu del Carme per a ressituar l’immoble derruït davant l’estadi de futbol

El passat dia 1 d’agost vaig dictar una resolució perquè un dels projectes que més il·lusió em feia siga una realitat en breu”. Així ha anunciat l’alcalde de Vila-real, José Benlloch, que l’inici de les obres de construcció del nou pavelló poliesportiu que substituirà al Campió Llorens és imminent.

Després d’any i mig de tràmits i dificultats burocràtiques i registrals de la finca on se situarà, el dilluns podrem donar eixida a un acord històric per a la ciutat, amb la signatura oficial del conveni amb el pare David, de l’ordre dels Carmelites, que donen al poble 3.000 metres quadrats de sòl per a edificar la nova infraestructura”, afirma.

D’aquesta manera, en breus podran donar començament les obres de construcció del nou pavelló, que són a càrrec del Villarreal CF, valorades en al voltant d’un milió d’euros i que s’espera que concloguen en aproximadament un any.

Els tràmits estan molt avançats i el projecte està preparat per a iniciar uns treballs que ens permetran obtenir el cinquè recinte esportiu de la ciutat, la qual cosa ens posarà al capdavant a nivell estatal en nombre d’edificis d’aquestes característiques”, explica.

Castellón destino

Benlloch ha destacat la gestió de l’equip de govern, “amb resultats excel·lents, fruit de la cooperació a tres bandes juntament amb el Villarreal CF i els Carmelites, que costarà zero euros a les arques municipals, però que beneficiarà a molts veïns”.

En aquest sentit, ha recordat que l’antic edifici es trobava davant l’Estadi de la Ceràmica i “es va eliminar perquè, a banda de presentar nombrosos problemes, a causa de la seua antiguitat, també obstaculitzava en cas d’una evacuació del camp de futbol i, gràcies a un conveni amb el Villarreal CF, vam aconseguir una plaça diàfana que serveix per a esdeveniments de gran format i un recinte més modern sense cap cost”.

Un espai que se situa en un lloc “únic i privilegiat”, segons Benlloch, “davant de Fundació Flors, a la zona del Madrigal, al costat del carril bici i molt a prop del nostre paratge més emblemàtic”. “Aquest pavelló, que serà molt millor que l’anterior, comptarà amb dues sales multifuncionals de 150 metres quadrats cadascuna i donarà servei als 400 alumnes del col·legi Mare de Déu del Carme i també a nombrosos veïns, convertint-se en un recinte amb un gran ús, que és el que busquem”, assegura el primer edil.

Els estudiants del centre educatiu podran fer ús durant 1.850 hores anuals i dins d’aquest període tenen el dret de reservar-se cinc caps de setmana a l’any per a utilitzar-ho de forma exclusiva. “Tots coneixem la intensa activitat d’aquests col·lectius, com l’associació Karit o JuCar, que organitzen nombrosos esdeveniments i que ara podran disposar d’aquest espai per a qualsevol activitat que realitzen”, apunta. A més, afig que “tenim tots els informes tècnics a favor i l’expedient està complet, de manera que molt prompte podrem fer ús d’aquest espai, gràcies a un acord històric i molt favorable per a la ciutat, pensant en l’interés general de tots els veïns”.

Més notícies…