La Seu Judicial de Vila-real refugi d’una serp

Un treballador del servei de neteja va localitzar a finals de la setmana passada, en els banys de la Seu Judicial de Vila-real, la pell d’una serp, d’uns 80 centímetres aproximadament. Després de traslladar l’assumpte a les autoritats competents es va realitzar una primera inspecció ocular, sense que aquesta donara resultats. El Seprona es va personar ahir en les instal·lacions sense que l’animal poguera ser localitzat. Hui l’empresa d’arreplega d’animals de l’Ajuntament de Vila-real revisarà l’edifici.

La hipòtesi que guanya pes és que el rèptil, que amb seguretat és major al de la grandària de la pell trobada, hauria accedit a l’interior de l’edifici a través d’un xicotet buit que existeix davall la porta principal d’accés. L’estat d’abandó dels terrenys al voltant de la seu i el moviment de terres que s’està produint últimament pot haver sigut el motiu pel qual la serp fugira i acabara accedint a l’interior. Hui continua la cerca.

(Foto: Google)

error: Contingut protegit!