L’assemblea ratifica per unanimitat el projecte de Sancho, que comptarà en el seu equip amb María Dolores Parra, Santi Cortells i Maria Fajardo

Ja és oficial, Josep Pasqual Sancho encapçalarà la llista de Compromís per Vila-real a les eleccions de 2019, gràcies un suport del 86%. Després de dos dies de votació virtual, els afiliats han pogut emetre el seu vot de manera presencial i, després del tancament del procés, s’ha celebrat una assemblea en la qual el candidat ha sigut ratificat com a pròxim alcaldable per Compromís. 

Sancho, que va ser l’únic membre de la coalició a Vila-real que va presentar la seua candidatura al procés de primàries, ha presentat ja part de l’equip que s’integrarà en el seu projecte, en el qual combina joventut, formació i experiència. “El meu número dos serà una dona que ha demostrat la seua vàlua tant a l’Ajuntament com a la Generalitat, com és María Dolores Parra“, ha expressat Sancho, qui recorda que l’ara directora general d’Internacionalització és doctora en Economia i va començar la seua marxa com a regidora amb ell al 2015. “És un orgull per a tots comptar amb Mari, perquè és una gran professional que va realitzar un gran treball a Vila-real i també ho està fent en la Conselleria, ajudant les empreses de la ciutat i del País Valencià“, apunta. “Mari és imprescindible en aquesta candidatura, no només perquè amb ella és molt fàcil treballar, sinó perquè representa valors molt importants per a nosaltres, com la humilitat i la cultura de l’esforç“. 

A Sancho i Parra se sumarà, com a número tres, el regidor Santi Cortells. “Fa menys d’un any que som companys a l’Ajuntament i s’ha convertit en una persona molt necessària en aquest projecte“, manifesta Sancho. Cortells, que és llicenciat en Traducció i Interpretació, ha exercit com a professor de Secundària i es manté a l’UJI com a docent de Traducció, a més de dirigir les carteres de Normalització Lingüística i Traïcions. “No només compta amb un perfil complet, com a professional i com a polític, sinó que està demostrant una gran capacitat d’adaptació i de treball i aqueixes qualitats són primordials“, indica. 

El número quatre l’ocuparà “una cara nova”. Maria Fajardo, de 25 anys i graduada en Treball Social i Sociologia per la Universitat de València, que a més és membre de l’executiva local de Joves-PV. “Maria, vinculada a la Unió Musical la Lira, és una jove totalment implicada en el moviment associatiu de l’àmbit universitari, lingüístic, feminista i cultural, entre moltes altres virtuts que la fan un gran fitxatge per a aquest equip, que està totalment cohesionat i que prompte comptarà amb incorporacions que faran de Compromís un grup més fort i preparat per a ser la primera força política les pròximes eleccions“, assegura. 

Sancho s’ha mostrat molt satisfet per la participació, que “demostra que la nostra formació és un ferm candidat a l’alcaldia, perquè si per alguna cosa ens caracteritzem és per la nostra lleialtat als ciutadans, per escoltar i respectar al 100% la militància i per comptar amb un projecte viu que deixa de costat els personalismes i se centra en un únic objectiu: fer de Vila-real una ciutat millor“. En aquest sentit, ha recordat la seua afiliació des de fa més de 30 anys i la seua estima per Vila-real: “Des de 2015 tinc el privilegi de treballar per la meua ciutat perquè siga un lloc millor en el qual tots puguem viure”, per aquest motiu, “vull continuar amb el treball iniciat amb un equip reforçat, potent i capacitat perquè la seua experiència repercutisca directament en la millora de Vila-real”, afirma.

Sancho ha sigut president de la Comissió de Penyes, presideix la coneguda Penya la Merla i ha estat estretament vinculat al món del bàsquet, a més de ser membre de la Junta de la Caixa Rural. Actualment és tinent d’alcalde i regidor d’Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climàtic i portaveu adjunt de Compromís en l’Ajuntament i considera que “amb un equip multidisciplinari com el qual estem formant, en el qual tots som necessaris i imprescindibles, seguirem fent de Compromís un projecte viu que ajude a convertir Vila-real en la ciutat referent que tots volem que siga”, apunta.

error: Contingut protegit!