El cantant britànic ha tancat una edició en què 168.000 fibers s’han donat cita. Enguany el festival ha comptat amb tres ‘punts violeta’, un en el recinte de concerts i altres dos en cada una de les zones d’acampada amb un volum al voltant de 1.500 visites.

En l’aspecte purament musical han sobreeixit per damunt de la resta les actuacions de Pet Shop Boys, Travis Scott o The Killers. L’any que ve el festival celebrarà el seu 25 aniversari pel que s’espera que el cartell, que començarà conéixer-se poc abans de final d’any, tinga suficients atractius com per a competir amb garanties amb altres festivals, alguns d’ells de volta de nou l’any que ve, com el Doctor Music Fest.

El director del festival, Melvin Benn, ha comentat en la roda de premsa de balanç del festival que “continuem competint i sent competitius, perquè hi ha centenars d’artistes i ixen nous cada any”.

error: Contingut protegit!