El paratge natural acull l’esdeveniment aquest dijous, entre les 11.00 i les 22.00 hores i comptarà amb estands de tot tipus, música i sessions guiades d’esport

El comerç de Vila-real obrirà aquest dijous 26 la seua cinquena Fira d’Oportunitats. Un esdeveniment organitzat per la Unió de Comerç de Vila-real (Ucovi) amb la col·laboració de la Regidoria d’Economia, que tornarà a situar-se, un any més, en l’incomparable marc del Termet, on s’han programat nombroses activitats.

Com cada estiu, un dels espais més bonics de la ciutat serà escenari d’aquesta fira, que oferirà el millor del nostre comerç local”, explica l’edil d’Economia, Xavier Ochando, qui destaca que les persones que s’acosten trobaran una dotzena d’estands amb productes com roba i complements, sabates, articles de regal, floristeria i un llarg etcètera, “tot amb la qualitat que caracteritza al nostre comerç i a un preu molt competitiu, amb descomptes de fins al 70%”.

La fira estarà oberta d’11.00 a 22.00 hores i, a banda de tendes, els assistents gaudiran de tot tipus d’activitats paral·leles, especialment a la vesprada. Javier López, com a organitzador d’aquestes propostes, destaca la col·laboració amb els gimnasos de la ciutat, que oferiran demostracions i classes variades, a les quals se sumaran les demostracions dels comerços, tot açò amb l’actuació del DJ Durden.

A les 17.00 hores hi haurà una classe de defensa personal, especialment pensada per a xiquets i dones, una hora després s’oferirà una sessió de bodi combat, a les 19.00 hores es farà una demostració de les noves tendències de perruqueria i maquillatge per a l’estiu, a les 20.00 arribarà el cubbà i tancarà la programació una classe de tai-txi”, indica.

Per la seua banda, la secretària de Ucovi, Tere Esteve, explica que “des de l’entitat estem al costat del comerç local, ajudant a professionalitzar el sector i a promocionar les nostres tendes, especialment gràcies a aquestes fires que al llarg de l’any organitzem”. En aquest sentit, destaca la importància d’aquest esdeveniment, que “permetrà ajudar a donar eixida a productes molt variats i d’alta qualitat perquè els comerciants puguen reposar els seus magatzems amb noves propostes i amb preus realment atractius”.

A més, la jornada integrarà també una part solidària, ja que comptarà amb les ONG de la ciutat, com Huellas callejeras, Pintando el camino en rosa (Aspanion), Casda, SOS Manada, AECC, Andrea Carballo Claramonte i Pankara. “Encara està obert el termini perquè aquelles que encara no s’han sumat puguen inscriure’s”, apunta Ochando, al mateix temps que posa de manifest els valors que aquesta fira promou. “És un orgull comptar amb un comerç local de proximitat i de qualitat que, a més, compta amb el valor afegit d’integrar una part solidària i d’oci i salut a aquest esdeveniment”, conclou.

error: Contingut protegit!