Participen les Unitats municipals de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives de Borriana i Vila-real

L’Hospital Universitari de la Plana ha mantingut una reunió de coordinació amb els responsables de les Unitats de Prevenció Comunitàries de Conductes Addictives (UPCCA) dels ajuntaments de Borriana i Vila-real amb l’objectiu d’estudiar l’elaboració d’un protocol que done resposta als casos de menors i jóvens amb símptomes clars d’intoxicació etílica atesos en el Servici d’Urgències.

La finalitat d’aquesta trobada és oferir a aquestos pacients informació sobre els perjudicis de la ingesta abusiva de l’alcohol i proporcionar-los recursos d’ajuda i suport per part de les Unitats de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA), dependents dels ajuntaments.

En aquesta primera cita han participat les unitats municipals de Prevenció Comunitària de Vila-real i Borriana, el gerent del Departament de Salut de la Plana Miquel Rovira, la directora d’infermeria d’Atenció Primària, Amparo Andrés, així com la unitat de Treball Social de l’Hospital Universitari de la Plana i representants del Servici de Drogodependències de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

 

error: Contingut protegit!