Després de la reunió amb el diputat nacional, Artemi Rallo, Borriana traslladarà de nou la necessitat de comptar amb espais en l’espai marítim-terreste per a “una millor i més òptima gestió municipal”

Els regidors de Zona Marítima, Vicent Aparisi, i d’Urbanisme, Bruno Arnandis han tornat a insistir, després de la reunió mantinguda a principis de setmana amb el diputat nacional, Artemi Rallo, en “la necessitat que segueix existint en la gran majoria de la façana marítima de Borriana de cessió per part del Ministeri, amb l’objectiu de poder gestionar des del consistori tota una zona pública que podria aprofitar-se molt més del que s’està fent fins ara, i que permetria que també els veïns i veïnes de zones com el Grau o Les Terrasses pogueren comptar amb espais a l’aire lliure per al seu aprofitament a nivell d’oci o de mobilitat”.

Així, Arnandis ha explicat els detalls sobre la petició concreta que es traslladarà de nou a Madrid sobre les zones del Grau i Les Terrasses, argumentant que “precisament en aquesta zona existeixen diverses parts d’habitatges que es troben dins de la línia marítim-terrestre, per la qual cosa entenem que per a qualsevol gestió o petició que han de fer a l’hora d’actuar o gestionar les seues cases, el procés es converteix en molt més  llarg i tediós que si es realitzara a través de la gestió municipal”.

A més, Arnandis ha afegit que “ja en el seu moment es va sol·licitar una desafectació per a la gestió municipal, però volem anar un pas més enllà i que es convertisca en una cessió completa per a les zones de l’Arenal, de la Serratella o de la mateixa Església del Port, sobre la qual elaborarem un possible pla d’usos i més tard es presentarà com l’aval perfecte sobre l’optimització de la seua gestió si es realitza des del mateix consistori”. Finalment, Arnandis i Aparisi han comentat que “en el moment en què es realitzara eixa desafectació en la zona del Grau i Les Terrasses i el camí cap a la cessió fóra molt més senzill, les possibilitats d’actuar i millorar tant l’entorn com la mobilitat o la creació d’espais a l’aire lliure per al veïnat seria molt més ràpida i obriria la zona i els treballs a realitzar a moltes més possibilitats d’ús”.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
error: Contingut protegit!