POBLE conclou tres dies de Punt de la Festa amb el lliurament dels premis del sorteig

POBLE ha posat aquest mig dia el punt i final a tres dies de Punt de la Festa carregats d’ambient. Com cada any, la jornada ha servit també per conéixer els guanyadors del sorteig, portat a terme amb la gentilesa dels patrocinadors. Per part de Skoda Marzá Import, s’ha sortejat un cap de setmana conduint un SUV Skoda Karoq. Dos raspalls de dents elèctrics ha estat el que s’ha rifat per part de Vivanta Vila-real. Des de BR Asociados Gruponexta, s’ha regalat dos patinets elèctrics ‘hoverboard’ i dos assegurances de protecció dental Axa d’un any de duració. Bigmat Herarbo Vila-real ha sortejat un balancí Montecarlo i, finalment, també s’ha repartit cinc lots de POBLE.

En aquesta tercera i última jornada de la terrassa festiva ens ha visitat Toni Cantó, diputat nacional de Ciudadanos per València acompanyat per Domingo Vicent i Ana M. Riera; Alejandro Moreno, Irene Gómez i César Jiménez, diputats de Podemos; el tinent alcalde de Nules, Adrián Sorribes; una delegació de l’assemblea local de Creu Roja, representada per María Arrufat, Mª Eugenia Gordo i Lola Gil; el músic i fill predilecte, Rafael Beltrán i la seua esposa, Carmen Janés; el president i el director de Caixa Rural Vila-real, Enric Portalés i Manuel Cubertorer respectivament; el president de la Junta Central de Setmana Santa, Pascual Sanz i la seua esposa, Encarnita; els ‘Amics de les campanes’ i nombrosos amics que han volgut gaudir de l’ambient festiu amb POBLE i els patrocinadors del Punt de la Festa, BigMat Herarbo, BR Asociados Grupo Nexta, Vivanta Vila-real i Skoda Marzá Import.

En definitiva, la cloenda del Punt de la Festa ha posat fi a tres jornades de participació i germanor en el millor ambient d’aquestes festes de Sant Pasqual.

El pròxim mes de juny, POBLE editarà un suplement especial amb tots els protagonistes i esdeveniments d’aquestes festes patronals.

 

error: Contingut protegit!