Alumnes de 4t. d’ESO del Col·legi Consolació de Vila-real visiten la redacció de POBLE

May 8, 2018 | POBLE

Durant la visita els alumnes han comprovat com és el treball dels professionals d’un mitjà de comunicació

Alumnes de 4t. d’ESO del Col·legi Consolació de Vila-real han visitat la redacció de POBLE acompanyats de la seua professora, Isabel Navarro. Els estudiants han pogut comprovar pràcticament, el funcionament d’un mitjà de comunicació, observant de primera mà com la notícia de la seua visita s’anava gestant. Primer a través del treball dels periodistes i la redacció de la notícia, després a través de la maqueta de l’edició en paper, a la que el dissenyador ha donat forma. Els alumnes també han comprovat de quina manera es difon la notícia a través de la pàgina web de POBLE i dels seus diversos perfils en les xarxes socials, a més de conéixer la forma en què s’analitza i s’estudia l’abast i l’audiència de cada publicació.

Borriana
Caixabank

Juanjo Clemente, director de POBLE, ha estat l’encarregat d’explicar-los com s’estructura la revista i quines són les necessitats, tant informatives com de professionals, que necessita la publicació perquè cada mes estiga disponible als quioscs i establiments de la ciutat i, per tant, a disposició de tots els seus lectors.

Benicàssim

La sessió ha acabat amb la foto de grup i el repartiment d’un obsequi per cadascú dels joves, que a més tornaran a ser protagonistes en les pàgines de POBLE de juny.

 

 

UAB

Més notícies…