Els millors valors del Fisicoculturisme i el Fitness es donen cita en el II Trofeu Nacional Ciutat de Vila-real aquest diumenge

Abr 25, 2018 | VILA-REAL

L’Auditori acull la cita, a la qual assistiran uns 200 esportistes federats de tot el país que competiran, a partir de les 17.00 hores, en diverses modalitats

L’Auditori Municipal de Vila-real serà escenari el proper diumenge, 29 d’abril, del II Trofeu Nacional de Fisicoculturisme i Fitness Ciutat de Vila-real, en el qual es donaran cita els millors valors d’aquesta modalitat.

El regidor d’Esports, Javier Serralvo, i els organitzadors de l’esdeveniment, José Palomero i Juanjo Nares, han presentat aquesta nova edició, a la qual està previst que assistisquen uns 200 esportistes federats de tot el país.

La jornada començarà a les 11.00, amb el pesatge i a partir de les 17.00 hores donarà començament la competició, a la qual es podrà assistir amb entrada, que tindrà un cost de 10 euros anticipada i de 15 en taquilla. En el pati de butaques el preu és de 12 euros.

Vila-real està orgullosa de comptar amb persones tan implicades en el món de l’esport com José Palomero i Juanjo Nares, que no és la primera vegada que organitzen una cita d’aquest estil i que sempre aconsegueixen un gran èxit de convocatòria”, indica Serralvo, qui destaca la “estreta col·laboració del Servei Municipal d’Esports amb els gimnasos de la ciutat”. “Gràcies a aquestes entitats Vila-real pot presumir de la seua marca Ciutat de la Salut i de l’Esport, que la fem entre tots”, afirma.

Per la seua banda, Palomero ha destacat que la iniciativa, d’àmbit nacional, comptarà amb categoria masculina i femenina i “estem segurs que tindrà gran afluència de públic i de participants, ja que està previst que assistisquen uns 200 esportistes”.

Amic Bona Vesparada

Nares, d’altra banda, apunta a la importància d’aquest trofeu en l’àmbit del fisicoculturisme i assegura que “sense el suport municipal haguera sigut impossible organitzar-lo, a causa de les característiques de la competició”.

Animem a tots els afeccionats a aquest esport a que acudisquen i comproven el gran nivell d’aquests participants”, afig Serralvo, qui recorda que les entrades es podran adquirir en els gimnasos Inlinia Sport Center i Actual Gym.

 

 

Empreses rurals

Més notícies…