Borriana presenta la XIV edició de la Carrera Solidària dels Cooperadors Salesians del pròxim 1 de maig

Abr 25, 2018 | BORRIANA

La regidoria d’Esports i el Col·legi Salesià destinaran tots els beneficis de les inscripcions al projecte solidari de construcció d’una escola en la ciutat de Tonj de Sudan del Sud

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Borriana, Vicent Granel, ha presentat al costat dels representants dels Cooperadors Salesians, Juan Emilio Gumbau i Juan Granell, la que ja és la catorzena edició de la Carrera Solidària que de forma anual se celebra aprofitant la festivitat del dia 1 de maig. Tal com han explicat el màxim representant d’Esports a nivell municipal en la presentació celebrada en el mateix col·legi Salesià, “es tracta de la segona de les carreres que s’inclouen dins del Circuit Local de Curses Populars després de la celebració del 10K, i que tindrà lloc dimarts que ve 1 de maig amb l’eixida i la meta situades a les portes del col·legi, a qui vull agrair el treball d’organització previ que al costat del SME realitza perquè l’esdeveniment es convertisca en una festa de l’esport i la solidaritat“.

Per la seua banda, el representant de Salesians, Juan Emilio Gumbau ha volgut recordar la fi solidària a la qual va destinada la totalitat de la recaptació que s’acaba arreplegant amb les inscripcions de set euros. Tal com comentava Gumbau “el projecte al que destinem els fons recaudats de la carrera és la construcció d’una escola en la ciutat de Tonj, a Sudan del Sud, a més de seguir podent portar cap el nostre treball a través de la Casa Don Bosco de la ciutat de Borriana“. A més, Gumbau també ha volgut recordar que “durant el matí de la carrera també es podrà col·laborar amb les finalitats solidàries a través de l’esmorzar solidari al que podran inscriure’s tant participants com a acompanyants, i també comprant algun dels molts articles que diferents comerços de Borriana han cedit per al Mercat Solidari que també s’instal·larà“.

Amic Bona Vesparada

Finalment, Juan Granell ha volgut puntualitzar que “les inscripcions per a la carrera solidària poden realitzar-se en el mateix col·legi Salesià, i també el dia de la carrera, encara que demanem als qui decidisquen apuntar-se el mateix dia 1 de maig, que ho facen abans de les deu del matí, mitja hora abans de l’inici de la carrera, ja que en tractar-se d’una prova cronometrada, la inscripció prèvia facilita molt la infraestructura i logística“.

Tal com han comentat els representants tant del SME com del mateix Col·legi Salesià, “s’han establit diferents modalitats per als xiquets i xiquetes que vulguen participar en la prova, adaptant les distàncies a cobrir en cada edat, i serà a partir de la categoria Junior quan es completaran els cinc quilòmetres de carrera amb inici i meta al costat del col·legi“.

Empreses rurals

Més notícies…