L’Ajuntament atén les demandes del cos policial per a millorar les condicions de treball i dota els funcionaris de nous elements de defensa, necessaris en el nivell 4 d’alerta antiterrorista, que se sumen als 35 ja existents

L’Ajuntament de Vila-real, a través de la Regidoria de Seguretat Ciutadana, ha adquirit 66 nous jupetins anti-bales unipersonals que serviran per a millorar les condicions de seguretat en el treball de la Policia Local.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez, ha explicat que aquesta actuació respon, “no només a la demanda dels funcionaris policials de millorar les seues condicions de seguretat en l’àmbit laboral, sinó que també té en compte el nivell 4 d’alerta antiterrorista en el qual ens trobem en tot l’Estat”.

Aquests nous elements de defensa per a cada policia se sumen als 35 ja existents en el cos policial, per la qual cosa en total disposaran de 101 jupetins anti-bales. No obstant açò, Gómez explica que “en ser unipersonals, cada policia tindrà el seu propi”. En aquest sentit, destaca que “hi ha de diferents tipus de jupetí en funció de si s’és home o dona i estan adaptats a la talla de cadascun”.

D’aquesta manera, els podran portar de manera més còmoda i tindran una major llibertat de moviments que amb els jupetins estàndard, per la qual cosa es garanteix la seua seguretat, però també la de la resta de la població, que és l’objectiu principal d’aquest cos policial i, en definitiva, d’aquesta iniciativa que duem a terme”, assegura l’edila.

 

error: Contingut protegit!