Set de Circ de Circo Gran Fele acosta un taller gratuït dirigit a persones de 0 a 99 anys perquè aprenguen els principals exercicis de sòl, acrobàcies i aeris

L’Espai Jove de Vila-real es convertirà durant els dies 14 i 15 d’abril en una improvisada escola de circ, de la mà de la iniciativa Set de Circ, que impulsa la companyia valenciana Circ Gran Fele.

La regidora de Joventut, Gemma Gil, explica que Circ Gran Fele és “una agrupació professional amb una àmplia experiència en l’àmbit circense que no utilitza animals en les seues representacions i que ha fet del respecte per la natura una de les seues principals senyes d’identitat”. Per aquest motiu, anima “tothom a participar en aquesta divertida proposta, ja que, a més de ser un taller gratuït per al qual no es requereix inscripció prèvia, està dirigit a tots els públics, des de 0 a 99 anys”.

Per a participar, “només cal portar roba còmoda i ganes de passar-ho bé”, assenyala Gil, qui destaca que l’obertura de portes serà el dissabte a les 11.15 i tot seguit es començarà amb els exercicis d’escalfament i es practicaren diferents jocs i exercicis. “Els assistents aprendran en el taller diferents exercicis de sòl, acrobàcies, equilibri, malabars i també pràctiques aèries, en una breu introducció al fascinant món del circ”, indica.

L’horari de l’activitat és el dissabte d’11.30 a 13.30 i de 18.00 a 20.00 hores i el diumenge serà d’11.30 a 13.30 hores.

 

error: Contingut protegit!