Diferents imatges de la cloenda del curs de valencià per a nouvinguts (A1-A2), organitzat per la Regidoria de Normalització Lingüística i impartit per Anna Copoví, titulada universitària que treballa a la Regidoria mitjançant el projecte Avalem. Al curs, que ha tingut una duració de 60 hores lectives, han participat una vintena d’alumnes arribats de països com Argentina, Colòmbia, Hondures, Mèxic, Paraguai, Veneçuela, la República del Congo, Romania i Irlanda, a més de persones arribades des de diferents punts de l’Estat espanyol, com Almeria, Còrdova, Sevilla i Toledo. 

A més, el curs, que té com a objectiu que els alumnes es familiaritzen amb el valencià i n’adquirisquen uns coneixements bàsics, va començar el 2 d’octubre i ha tingut lloc els dilluns i dimecres de 9.20 a 11.00 hores a l’Espai Jove. El regidor de l’àrea, Santi Cortells, ha participat a la cloenda, on ha animat els alumnes a continuar aprenent valencià i a perdre la por de parlar-lo, a més de lliurar els diplomes que acrediten la seua participació. Com a continuació de l’aprenentatge realitzat a l’aula, el regidor ha convidat els participants a sumar-se al Voluntariat pel valencià, per tal de posar en pràctica els coneixements apresos. 

error: Contingut protegit!