Sebastián Mora, Premi Poble 2016 i nou subcampió del món de ciclisme, visita la redacció de POBLE

Mar 6, 2018 | POBLE, VILA-REAL

El Premi Poble 2016 i nou subcampió del món de ‘Madison’ ha compartit uns minuts d’experiències i anècdotes amb la redacció de POBLE

Com ha succeït després de cada èxit esportiu de Sebastián Mora, el flamant nou subcampió del món en la modalitat ciclista de ‘Madison’, ha visitat les instal·lacions de POBLE per a comptar-nos les seues experiències i mostrar-nos, de primera mà, la medalla de plata recentment aconseguida.

UAB
PlatgesBurriana

Esta és la tercera medalla que aconsegueix Sebastián Mora en un Mundial després de l’or en ‘Scratch’ i el bronze en ‘Madison’ de 2016, a les que cal unir, a nivell internacional, els tres ors europeus, un en ‘Scratch’ i dos en ‘Madison’ de 2015 y 2016.

Caixabank

Enhorabona Sebastián i moltes gràcies per la teua visita i les teues paraules!

Més notícies…