La sisena edició del festival TEST potencia el treball de quatre creadores contemporànies al Convent i els carrers de Vila-real

Mar 5, 2018 | VILA-REAL

Un elenc 100% femení, amb artistes de diferents disciplines com Ester Pegueroles, Marina Iglesias, Laura Salguero i Hyuro, donarà a conèixer les seues creacions des d’aquest dissabte 10 de març fins al pròxim 29 d’abril

La mostra d’art i creativitat TEST compleix sis edicions impulsant el treball de joves artistes contemporanis que, des d’aquest dissabte, 10 de març, i fins al pròxim 29 d’abril, exposaran les seues obres en El Convent Espai d’Art i també, com cada any, deixaran la seua petjada creativa en la via pública.

Caixabank

En aquesta ocasió, l’elenc d’artistes serà 100% femení, amb quatre dones que mostraran el seu talent artístic, tal com han anunciat durant la presentació de l’esdeveniment el regidor de Cultura, Eduardo Pérez, i el director artístic, Pascual Arnal.

Lleida
Benicàssim

No ha sigut de manera premeditada, però aquesta edició, que comença en una setmana molt especial per a les dones de tot el món, està completament protagonitzada per dones, que ens donaran tota una lliçó d’art contemporani, en un espai que ha sigut catalogat com una de les millors sales de Castelló”, indica Pérez.

Un any més, volem donar visibilitat al talent artístic emergent, per açò tenim tres exposicions en sala i una intervenció d’street art que no deixaran indiferent a ningú”, assegura el director artístic del festival.

La sala del Convent acollirà l’exposició col·lectiva de Marina Iglesias (pintura), Laura Salguero (aquarel·la, fotografia, escultura i gravat) i Ester Pegueroles (fotografia). La mostra obrirà les seues portes el 10 de març, a les 12.00 hores, en un acte en el qual els més xicotets també seran artistes per un dia, amb un innovador taller de creativitat.

TEST posarà la guinda a la seua sisena edició amb una obra d’art urbà. Una intervenció a peu de carrer que enguany arriba de la mà de l’artista Hyuro, que estamparà la seua creació a finals de maig a la zona de l’avinguda Cardenal Tarancón.

La Regidoria de Territori col·labora en la creació d’aquest mural en gran format, que “es convertirà en la petjada perenne del museu a l’aire lliure del TEST, juntament amb els de signatures tan reconegudes a nivell internacional com Pantone, Borondo, Escif, Sam3 o Louis Lambert (3TTMan) a qui Hyuro pren ara el relleu”, assegura Arnal. En aquest sentit, el director artístic, que agraeix als veïns implicats la seua bona disposició a cedir la mitgera del seu edifici, assegura que l’artista és una ferma defensora dels drets de la dona i la seua obra, que quedarà plasmada en la via pública, gira entorn d’aquesta temàtica.

Esperem que un any més siga un èxit i que les artistes que mostraran la seua obra a Vila-real puguen promocionar el seu treball, que està carregat de potencial, tal com podran veure totes les persones que s’acosten en breus al Convent”, conclou Pérez.

 

UAB

 

Més notícies…