L’alcaldessa destaca l’impuls experimentat a Castelló en polítiques socials i gent gran

Feb 27, 2018 | CASTELLÓ

Marco inaugura una jornada del pla d’acció 2017-2019 de Castelló, ciutat amigable amb les persones majors, en la qual ressalta que el pressupost reflecteix el compromís amb aquest col•lectiu

L’alcaldessa, Amparo Marco, ha inaugurat aquest matí una jornada de presentació del pla d’acció de Castelló, ciutat amigable amb les persones majors 2017-2019, en la qual ha destacat “l’avanç que han experimentat les polítiques socials i per a la gent gran gràcies al gran esforç i el compromís que tenim l’actual l’equip de Govern Municipal amb les persones majors i amb la solidaritat intergeneracional”.

Caixabank

Lleida
Benicàssim

Marco ha assenyalat que aqueix compromís “queda reflectit també en el pressupost de 2018, que suposa una inversió de 131 euros per habitant enfront dels 69 euros per habitant de 2015” i ha fet referència a algunes de les accions dirigides a aquest sector de la població com les jornades ‘La qualitat de vida sent major’ i ‘Peix del Grau’, la creació del Consell Municipal dels Majors o la creació del mapa de salut de la ciutat de Castelló.

L’alcaldessa ha remarcat que “està en la nostra obligació realitzar polítiques específiques dirigides al fet que seguiu sent útils al vostre entorn i no polítiques dirigides al fet que sigueu simplement receptors de serveis o cures mèdiques”. En aquest sentit, ha manifestat que “Castelló vol ser una ciutat amiga amb les persones majors, una ciutat que es compromet a avançar perquè l’entorn siga cada dia més fàcil, amable i accessible”.

UAB

La jornada de presentació del pla d’acció de Castelló, ciutat amigable amb les persones majors 2017-2019 també han comptat amb la participació de la regidora de Gent Gran, Mary Carmen Ribera, la secretària general del Ple de l’Ajuntament de Castelló, Concepción Juan, i del cap de l’àrea de Drets Socials i Ciutadania de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), Joaquín Corcobado, entre uns altres.

Més notícies…