Vila-real recupera la Gala de l’Esport

Feb 20, 2018 | VILA-REAL

L’Auditori Municipal ha acollit aquesta vesprada la Gala de l’Esport. Un esdeveniment que s’ha recuperat amb un nou format -consensuat amb el Consell Local de l’Esport-, en el qual s’han lliurat 11 guardons als millors esportistes, equips, entrenadors, directius i entitats de la ciutat al 2017.

UAB
Caixabank

El procés de tria va consistir a obrir al públic en general la realització de propostes, amb 42 candidats a rebre els premis i, posteriorment, es va celebrar un Consell Local de l’Esport per a votar i confeccionar la llista definitiva de guardonats, que enguany han estat Aida Beteta com a millor esportista femenina; Sebastián Mora com a millor esportista masculí; l’equip junior del Vila-real Bàsquet Club, com a millor equip femení; l’Aleví A del Club Esportiu Vila-real com a millor equip masculí; Noemí del Río, com a millor esportista adaptada; Jorge Romero Saura, com a millor directiu de club (Club d’Escacs); Laura Moreno Almela, com a millor entrenadora; Yurema Requena, premi a la millor trajectòria; Ricardo Franch Pitarch, com a entrenador amb la millor trajectòria; Vila-Sport Futbol Sala, com a millor club, i l’empresa Moldeazul, que ha rebut el guardó a la millor companyia promotora de l’esport. L’alcalde, José Benlloch, el regidor d’Esports, Javier Serralvo, i altres regidors de la corporació han lliurat els premis a la gala.

Lleida
Benicàssim

Més notícies…