Auditiva torna a Vila-real amb 13 bandes de música emergent del panorama nacional a l’agenda fins el mes de juny

Ene 30, 2018 | VILA-REAL

El cicle de música independent arriba a la seua cinquena edició amb nous grups i nous concerts programats cada mes a la Japan Rock Club

El Cicle de Música Emergent Auditiva ha tornat a Vila-real per cinquena edició consecutiva amb 13 noves bandes independents del panorama nacional que s’integren en una programació musical que abasta fins al mes de juny.

Després d’un primer concert al gener, el dissabte seran els madrilenys VOR i els valencians Gaura Devi els que mostraran les seues creacions més allunyades dels escenaris més comercials a la sala Japan Rock Club, a partir de les 19.00 hores.

Castellón destino

Fins al mes de juny li seguiran altres quatre concerts. El 3 de març serà l’actuació de Juanita I (Badia de Cadis) i Ànteros (Barcelona) els qui es pujaran a l’escenari de la sala, que un mes després, el 7 d’abril, acollirà una actuació triple. Els grups convidats seran, en aquest cas, Anchord (Girona), Broadbay (arribats des de Brighton, Regne Unit) i Know it all (de Castelló), amb un concert a les 18.00 hores.

El 12 de maig, la sessió torna al seu horari habitual de les 19.00 hores, encara que amb dos nous grups, com Gambardella (Barcelona) i Gente Mayor (Cadis). El cicle tanca les seues portes el 2 de juny amb Boneflower i Khmer, de Madrid, a les 22.30 hores.

Auditiva ens portarà cada mes, fins al juny, grups molt interessants procedents de diferents punts d’Espanya, de manera que el cicle es converteix en una manera de conèixer les bandes espanyoles més influents en el camp de la música alternativa”, assenyala el regidor de Cultura, Eduardo Pérez. “Parlem de formacions emergents del panorama nacional que, en aquesta cinquena edició, ajudaran al fet que el festival seguisca consolidant-se com una de les cites imprescindibles al calendari de la música alternativa i independent del país”, conclou l’edil, que anima als afeccionats a gaudir de l’esdeveniment.

Més notícies…