Globalis aposta per María Bellmunt per a liderar els nous reptes que s’obrin davant de si els pròxims anys

La Fundación Globalis anomena hui dilluns, 11 de setembre de 2017, a una nova directora. El càrrec ho assumirà la vila-realenca María Bellmunt. És llicenciada en Comunicació Audiovisual i Màster en Gestió de la Comunicació en Organitzacions públiques i privades, entre altres títols.

D’altra banda, la Fundación Globalis està immersa en la preparació del V Fòrum d’Innovació: Responsabilitat Social i Competitivitat Empresarial, una trobada que es realitzarà els pròxims 21 i 22 de setembre en la Biblioteca Universitària del Coneixement (BUC), el principal objectiu del qual és contribuir a augmentar la sostenibilitat i competitivitat del territori Valencià i conscienciar sobre la importància de la Responsabilitat Social Empresarial. L’assistència a la jornada és gratuïta, prèvia inscripció a través de www.fundacionglobalis.org

La inauguració tindrà lloc el dijous 21 de setembre a les 9:00 en la Biblioteca Universitària del Coneixement (BUC) de Vila-real.

FUNDACIÓN GLOBALIS

La Fundación Globalis és una entitat privada, sense ànim de lucre que té com a objectiu promoure la modernització del teixit empresarial a Vila-real i presta suport a totes aquelles iniciatives que suposen una innovació o diversificació empresarial o social. Dinamitzant el teixit empresarial, la ciutat i la seua àrea d’influència des d’una perspectiva global amb un nou model d’innovació 360º, la fundació promou i recolza l’emprendeduria, projectes innovadors, treballa per a millorar l’ocupació dels jóvens a més de recolzar projectes vinculats al sector de la salut, la nutrició i l’esport.

error: Contingut protegit!