La Policia Local de Borriana i la Guardia Rural de la ciutat continuaran esta setmana realitzant labors de cerca de la vaca escapada del recinte taurí de Borriana durant les Festes de la Misericòrdia. Ja durant les últimes cinc jornades, tant Policia com Guardia Rural han continuat amb les distintes labors de busca de l’animal, amb la col·laboració en les dites tasques de la Guàrdia Civil i alguns dels membres de la Comissió Taurina. Encara que ja el dilluns passat al matí es va localitzar i va atrapar a les primera de les dos vaques, els diferents avisos que durant la setmana s’han rebut en la centraleta de la Policia Local han sigut infructuosos ja que després de dos actuacions més realitzades pels agents, es va haver de descartar la dita localització al tractar-se d’altres animals i no del que roman a la recerca.

 

A pesar que durant les tres últimes jornades no s’ha rebut cap tipus de crida d’avís per l’avistamient de la vaca, la patrulla que la Policia Local té destinada a la vigilància i control del terme municipal, continuarà realitzant labors de busca durant la setmana que ve, amb especial atenció a la zona marítima rural en la que en un principi es va situar l’animal. A més, els efectius de la Guardia Rural també mantindran les labors especials de busca durant les pròximes jornades amb l’objectiu de localitzar-la definitivament o demanar la informació necessària sobre el seu possible parador.

error: Contingut protegit!