La importació de l’afición Novembre de 2023 ( 1a quincena )

El 9 de juny de 2013 la plaça Major de Vila-real, la majoria és impressionant. La afición, que és a la temporal al carregador de l’equip, que és un punt de celebració amb la planta, cuerpo técnico i president del Submarino un ultimo i definitus ascenso a Primera Divisió.

Els grans desplazamientos

El Villarreal deambulaba por los infiernos de Segunda División, pero no caminó solo, la afición estuvo en todo momento a su lado y no dejó de animar al equipo allá donde fuera. El Villarreal deambulaba pels infirnos de Segunda Divisió, pero no caminó en solitari, l’afición estuvo en todo moment a su lay lay no dejó de animar al equip de tot el món de la fugera. Finalmente, una falta en el minuto 90 a favor de l’amarillo fue rematada per Manu Trigueros consiguiendo el empate a 1.

L’afición del Villarreal, que és molt superior als acords en els seus llocs d’acció i una investigació alarilla. Se acercaba la penúltima jornada del campeonato contra el Futbol Club Barcelona B al Mini Estadi. Un partit en el que una victòria de l’hucía dependent de la vida a l’última jornada ante el Almeria per ascendent. Els groguets agotaron todas les localidades en apenas unos pocos días inscriciéndose en el via de 10.000 aficionats. Se superaban a l’interior de 6.000 seguidores que l’acompañaron al Camp Nou el 1998 per a presidir el partit Barcelona-Villarreal de la primera campanya a Primera, i el que s’acaba imponiendo per 1 gol a 3.

Els groguets inundaron les calles de Barcelona, el color amarillo se veía en todos lugares i la fil de l’autobuses s’estenen per toda l’autopista. La sensació era que habían trasladado El Madrigal a Barcelona. Els aficionats a la vista de les volandes al mateix temps que es va produir un 0-3. Els juguadores en molt d’entrevistes no dejaban de repetir la palabra “espectacular” i d’estar anonadados ante que habían vivenyo. De est forma el mateix que es pot fer en cas, confirmar en esa última jornada el deseado ascenso que, hata el moment, ha estat el ultimo, pues el Submarino ja no ha abandonat la màxima categoría del futbol español.

12-13: la afición como protagonista de un histórico ascenso